Kadeti “Vrela” savladali “Radnički” iz Goražda

22.01.2015.

Kadeti KK Vrelo

ČAJNIČE – Danas je u Čajniču odigrana prijateljska utakmica između kadeta KK “Vrelo” iz Čajniča i KK “Radnički” iz Goražda, u kojoj su domaćini slavili sa nevjerovatnih 101-63.

Čajnički dječaci su nas navikli na ovakve igre i pobjede, jer ove sezone ne samo da ne znaju za poraz, već često bilježe vrlo uvjerljive pobjede.

U odličnoj partiji cijelog tima, posebno su se istakli Savić sa 22 poena, Lučić i Manović sa po 20, te Veselinović sa 16 poena.

“Ovo nam je pripremna utakmica za polufinalni turnir Košarkaškog saveza Republike Srpske. Planiramo odigrati još jednu sledeće sedmice. Namjera nam je da što spremniji odemo na turnir na kojem ćemo tražiti plasman na završni, finalni turnir. Prošle godine smo bili drugi na finalnom turniru, ove godine su nam ciljevi isti, ako ne i veći. Vjerujemo u ovaj izuzetni tim, i želimo svima pokazati koliko smo dobri.”, izjavio je trener kadeta Duško Pečenica.

Kadeti KK “Vrelo” u zadnje dvije godine imaju skor od 39 pobjeda i samo jednog poraza, što je statistika za svaku pohvalu.

Polufinalni turnir će se održati 31.1. i 1.2.2015.