Održana godišnja Skupština FK Mladost

24. јануара 2015. 058.ba

skupstina FK Mladost

Povjerenje Puhalcu

ROGATICA – Branislav Puhalac novi je predsjednik UO FK Mladost, on je na mjestu prvog čovjeka rogatičkog drugoligaša zamjenio Ljubišu Zeljaju koji je podnio ostavku radi privatnih obaveza a koju su članovi Skupštine prihvatili i potom ukazali povjerenje Puhalcu.

Između ostalog, Zeljaja je prilikom obrazloženja napuštanja presjedničke pozicije istakao da je Uprava kluba u protekle dvije godine radila solidno i da su uglavnom ostvareni zacrtani zadaci.

skupstina FK Mladost 2

– Mladost je klub koji trenutno okuplja veliki broj članova u svim selekcijama, najmasovniji je u Rogatici i jedan od najmasovnijih u regionu. Seniori su ostvarili opstanak u drugoligaškom društvu a omladinske selekcije su zabilježile dobre rezultate. Jedini razlog mog odlaska je što radi prezauzetosti poslovnim obavezama ne mogu obavljati ovu funkciju ali ću uvijek biti na raspolaganju da u okviru svojih mogućnosti pomognem klubu – zaključio je Zeljaja.

Branislav PuhalacNovi predsjednik Branislav Puhalac je rekao da je uglavnom upoznat sa problematikom u klubu i da u narednih par dana prvo odlučiti ko će mu biti saradnici u Upravnom odboru a potom preći na djela.

– Obaviću razgovor sa dosadašnjim članovima Uprave i trenerima. Sigurno da će biti promjena u radu, sve što je dobro ćemo zadržati ali ćemo se i uhvatiti u koštac sa nekim stvarima koje nisu funkcionisale kako treba. Uglavnom ćemo pažnju posvetiti vlastitom igračkom kadru i mlađim kategorijama. Znam da klub raspolaže sa skromnim finansijskim sredstvima ali ćemo uraditi sve da imamo uslove za neometan rad. Već do srijede 28. januara predložiću nove članove UO koje bi Skupština trebala da verifikuje a potom bi trebala biti obavljena i prozivka i ozvaničen početak priprema za nastupajuću sezonu – bio je jasan Puhalac.

Na Skupštini su podneseni finansijski izvještaj i izvještaj o radu trenera seniorskog i omladinskih selekekcij koji su uz nekoliko primjedbi i sugestija usvojeni.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,