Opštinska Boračka organizacija Višegrad uz Savindan

26. januara 2015. 058.ba

Boracka Visegrad paketici

PAKETIĆI DJECI RATNIH VOJNIH INVALIDA

VIŠEGRAD – Uz školsku slavu Svetog Savu predstavnici opštinske Boračke organizacije Višegrad priredili su skroman prijem za 31 dijete Ratnih vojnih invalida, starosti do 12 godina i mlađe.

Mališanima je poklon paketiće uručio djeda mraz, poželjevši im bezbrižno djetinjstvo.

Boracka Visegrad paketici 2

Po riječima Milisava Vasića-Labuda, predsjednika Predsjedništva opštinske Boračke organizacije u Višegradu, paketići su skroman znak pažnje prema djeci ratnih vojnih invalida uz protekle Božićne i novogodišnje praznike.

-Ove godine paketiće smo uručili uz Svetog Savu, jer su većina ove djece učenici osnovne škole, tako da smo im na ovaj način školsku slavu učinili svečanijom, pojasnio je Vasić.

On je dodao da su poklon paketići nabavljeni iz tekućih sredstava Boračke organizacije, po osnovu redovnog granta koji dobivaju od opštine Višegrad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,