POKLON NIKITE MIHALKOVA: „Sunčanica“ sutra u bioskopu „Dolly Bell“

iskra.co - 25. јануара 2015. 058.ba

Film-Suncanica

ANDRIĆGRAD – Sjajan umetnik – veliki čovek! Višegrađani će sutra (ponedeljak, 26. januar) u dva termina, u 16 i 30 i u 20 časova, u bioskopu „Dolly Bell“ u Andrićgradu besplatno moći da vide veliki filmski hit, ostvarenje Nikite Mihalkova „Sunčanica“. Priču za nezaborav o sudbinama ljudi o stradanju i borbi za ljudskost u teškim vremenima građanskog rata u Rusiji.

„Sunčanica“ u Višegrad stiže samo par dana pošto je u Moskvi ovenčana sa pet „Zlatnih orlova“, nagradama koje su ruska verzija Oskara.

Film je poklon Mihalkova – gradu na obali Drine i – Višegrađanima!

Veliki režiser odluku je doneo danas popodne, gledajući Andrićgrad, spomenike Andriću i Njegošu, kupole i krstove crkve na kraju grada.

Mihalkov, koji je gost osmog po redu Kustendorfa, koji se sutra završava na Mećavniku, obišao je danas Andrićgrad sa idejnim tvorcem i graditeljem kamenog grada na Drini Emirom Kusturicom.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: