Rezultati turnira za mlade košarkaše održanog u Višegradu

27. јануара 2015. 058.ba

KK Varda HE juniori

VARDINI JUNIORI PRVI MEĐU VRŠNjACIMA

VIŠEGRAD – Pobjedom u sve tri utakmice na polufinalnom turniru Područnih košarkaških odbora Romanija-Hercegovina i Bijeljina, koji je proteklog vikenda održan u Gradskoj dvorani u Višegradu, juniori Varde HE su se plasirali na finalni turnir za prvaka RS.

Osvajanjem drugog mjesta, plasman na finalni turir za prvaka RS u juniorskoj konkurenciji ostvarila je i ekipa „Budućnost BN“. Treći su bili juniori „Svislajon Leotara“, a četvrti njihovi vršnjaci iz ekipe „Vlasenice“.

KK Varda HE juniori 2

U pionirskoj konkurenciji prvo mjesto osvojili su mladi košarkaši iz ekipe „Budućnost BN“, ispred „Svislajon Leotara“. Dvije prtvoplasirane ekipe su se kvalifikovale za finalni turnir za pionirskog prvaka RS.

Treći, među pionirima, su bili košarkaši „Varde HE“, dok je četvrta bila pionirska ekipa „Zvornik basket“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,