Rogatički atletičari počeli pripreme

23. јануара 2015. 058.ba

Tanja Marković Jumper u Baru

Zalet za uspješnu sezonu

ROGATICA – Nakon uvodnih priprema za predstojeću atletsku sezonu, obavljenih u rogatičkoj sportskoj dvorani, rekorderka i najbolja BiH skakačica u dalj, članica Kluba skakača SAK „ROGATICA“ Tanja Marković, veoma uspješno obavlja završni dio 10-dnevnih zimskih priprema u natkrivenom atletskom dijelu stadiona Marakana u Beogradu.

– Radi se dva puta dnevno, uglavnom na elementima brzine, skočnosti i specifičnim elementima završnog skoka u dalj. Pred Tanjom Marković je bogat atletski kalendar, kako na domaćim, tako i na međunarodnim pozivnim atletskim nadmetanjima, a vrhunac takmičenja je Balkanijada u Grčkoj i Evropsko zimsko prvenstvo u Azerbejdžanu (Baku). Komplet pripreme Markovićeva obavlja klupskim sredstvima, jer je i ove godine kao i ranije izostala je pomoć saveza i same države. Ostali dio atletske ekipe marljivo radi u Rogatici pred predstojeće dvoranska takmičenja početkom februara u Sarajevu i Zetri – istakao je Dejan Mićević, trener rogatičkih atletičara.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,