„Sunačanica“ i sutra u 16 i 30 i u 20 sati u bioskopu „Dolly Bell“

iskra.co | Foto: S.Garić - 26. јануара 2015. 058.ba

Suncanica u Andricgradu - bioskop

ANDRIĆGRAD – U punoj sali bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu večeras od 20 sati počela je projekcija najnovijeg filma Nikite Mihalkova „Sunčanica“, koji je pre nekoliko dana u Moskvi nagrađen sa ukupno pet „Zlatnih orlova“, nagrade koja se naziva i ruskim Oskarom.

Film je poklon Mihalkova Višegrađanima, a odluku da se film prikaže u Andrićgradu, besplatno za meštane varoši, Mihalkov je doneo pošto je u nedelju posetio Andrićgrad i uživao u arhitekutri kamenog grada.

„Sunčanica“ će u bioskopu Andrićgrada biti prikazana i sutra, utorak, 27. januar, u dva termina, od 16 i 30 i od 20 sati, a ulaz je besplatan.

Mihalkov je ranije danas otputovao sa Mećavnika gde je bio gost Kustendorfa. I publika na Mećavniku imala je priliku da vidi „Sunčanicu“, a Mihalkov, stari prijatelj Srbije, odmah pod dolasku na Mećavnik, gde ga je dočekao domaćin Emir Kusturica, izjavio je da se „njegove misli o Srbiji ne menjaju, da on voli i veoma dobro razume Srbe i Srbiju“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,