U Novom Goraždu proslavljen Savindan

29. januara 2015. 058.ba

SAVINDAN U NOVOM GORAZDU

SVEČANO U PODRUČNOJ OSNOVNOJ ŠKOLI

NOVO GORAŽDE – U prisustvu brojnih gostiju, područna osnovna škola „Vuk Karadžić“ u Novom Goraždu obilježila je svoju slavu Svetog Savu.

Osnovci su priredili skroman kulturno-umjetnički program, a slavski obred i lomljenje kolača obavio je jerej Mihajlo Andrić, paroh Goraždanski.

Prisutnima su se, potom, obratili načelnik opštine Novo Goražde, Dalibor Nešković i rukovodilac područne škole Dušan Milanović.

NACELNIK NESKOVIC SA NAJBOLJOM UCENICOM

Opština Novo Goražde je, kao i ranijih godina, na Savindanskoj svečanosti svim mališanima iz ove opštine obedzbjedila poklon paketiće, a načelnik Nešković je Plaketu za najboljeg učenika u protekloj godini dodijelio Vanji Subotić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,