Umjesto trubača, muzika sa razglasa

SRNA - Aleksandra Janković - 01. јануара 2015. 058.ba

Nova Godina u Foci

FOČA – Uz muziku sa razglasa i kuvano vino i rakiju, Novu godinu na gradskom trgu u Foči, na polarnoj temperaturi, ali u veseloj atmosferi, dočekalo je nekoliko stotina građana.

Najavljeni nastup trubačkog orkestra „Gromović“ iz Ivanjice je izostao, jer su muzičari kasnili zbog problema u putu i na prelasku granice.

Trubači su u Foču stigli oko jedan čas iza ponoći, kada se većina građana već razišla, pa se zvuk trube, ipak, nije čuo u novogodišnjoj noći.

Smjenu stare i nove godine označio je veliki vatromet, a pročitana je i novogodišnja čestitka načelnika opštine Radisava Mašića.

Doček na otvorenom organizovala je opština Foča, a za kuvano vino i rakiju pobrinuli su se članovi Planinarskog društva „Zelengora“.

Veselo je bilo i u fočanskim kafićima i restoranima, ali je bilo primjetno da je manje gostiju i da je doček skromniji u odnosu na ranije godine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: