Deblokada računa nastavila rad medicinara

06. februara 2015. 058.ba

Dom Zdravlja Novo Gorazde

NOVO GORAŽDE – Dan nakon prestanka prijema pacijenata, izuzev hitnih slučajeva, Poreska uprava RS je deblokirala žiro račun Doma zdravlja u Novom Goraždu.

Po riječima vršioca dužnosti direktora ove zdravstvene ustanove, Jelene Gavrilović, to će im omogućiti isplatu jedne od osam zaostalih plata koje duguju zaposlenima za rad u 2014. godini.

– Preostalim sredstvima od dobijene tranše registrovaćemo sanitetsko vozilo i nabaviti najpotrebnije lijekove i medicinski materijal, čime ćemo koliko, toliko normalizovati naše usluge pacijentima, potvrdila je Gavrilovićeva.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: