Dodjela nagrada drugog dana sajma

SRNA - Jovana Borovčanin - 27. februara 2015. 058.ba

Sajam u Rudom

RUDO – Na dvodnevnom sajmu domaćih proizvoda u Rudom danas su dodijeljene nagrade za najbolji štand, najbolji crtež i najbolje kolače.

Svetlana Vuković iz inicijativnog odbora za organizaciju sajma rekla je Srni da je Mjesna zajednica Štrpci dobila nagradu za najbolji štand, a na sajmu su izložili domaće proizvode, slatko sa šljivama, malinama, likere, razne vrste brašna i kolače.

Prema njenim riječima, nagradu za najbolji crtež osvojili su učenik Osnovne škole „Rudo“ Miloš Perišić i Valentina Cerović iz Osnovne škole „Boško Buha“ iz Mioča kod Rudog.

Za najbolji kolač dodijeljeno je 17 nagrada.

„Sajam je okupio izlagače iz tri države, a pored izložbeno-prodajnog dijela, organizovana su i predavanja za učesnike. Uključene su bile sve mjesne zajednice sa područja opštine Rudo i 14 opština regiona Drina – Tara, kao i opštine Rogatica, Sokolac i Sarajevo“, podsjetila je Vukovićeva.

Sajam domaćih proizvoda u Rudom održan je uz finansijsku i tehničku pomoć Glavne kancelarije – sekretarijata stalne radne grupe za regionalni razvoj u jugoistočnoj Evropi – Skoplje /SWG/ i opštine Rudo.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: