Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš

03. februara 2015. 058.ba

gorcilo- film

ROGATICA – U petak, 6. februara, u bioskopu u Rogatici biće prikazan film „Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš“. Projekcija će biti prikazana u dva tremina, prvi termin je u 18 časova a drugi u 20 časova. Cijena ulaznice je 4 KM.

SADRŽAJ:

U jeku izgradnje infrastrukture SFRJ, u naporima da se siromašni sjever Crne Gore putevima poveže sa jugom, u naše malo selo dolazi geometar Laza, kako bi pripremio dokumentaciju za trasu budućeg puta. Sa njim će doći Klara, njegova žena, balerina iz Narodnog pozorišta iz Novog Sada, koja mora da tokom ljeta održava kondiciju za jesenju sezonu. Kako seljaci reaguju na dolazak geometra, koliko su skloni korupciji, kako reaguju na dolazak ljudi koji žive nekim drugačijim životom od njihovog, koji je najbolji, jer za bolji ne znaju, samo je jedna od linija priče.

Glumci: Mima Karadžić, Andrija Milošević, Viktor Savić, Dubravka Drakić, Boro Stjepanović, Emir Ćatović, Mladen Nelević, Anita Mančić, Kristina Stevović.
Režiser: Milan Karadžić.
Dužina trajanja filma: 99 min.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: