Košarkaši Rogatice gostuju u Prijedoru

06.02.2015.

KK Rogatica

RASTEREĆENI DO TRIJUMFA

ROGATICA – Zbog istupanja ekipe Budućnosti sa Pala, takmičarski organi I lige RS su bili primorani da naprave izmjene u raporedu takmičenja na početku drugog dijela prvenstva, pa će košarkaši Rogatice narednog vikenda umjesto na Palama gostovati u Prijedoru.

– Ništa posebno nam ne znači ova izmjena osim što nas očekuje malo duže putovanje. U protekloj sedmici smo odigrali dva susreta, nakon poraza u derbiju od Radnika BN Basket zabilježili smo pobjedu u Gacku. Ekipa je malo umorna ali smo spremni na nove izazove u drugom dijelu šampionata koji za nas počinje susretom protiv Prijedora. Sa Prijedorčanima smo nedavno odigrali susret u našoj dvorani i pokazali su se kao veoma žilav protivnik bez obzira što se nalaze u donjem dijelu tabele. Naš tim i u ovaj susret ulazi potpuno rasterećen, cilj je da ostvarimo novu pobjedu i zadržimo priključak za vodećim Radnikom. Ponovo nećemo nastupiti kompletni ali smatramo i da sa raspoloživim igračkim kadrom možemo dvoranu u Prijedoru napustiti uzdignuta čela – optimista je trener košarkaša Rogatice Mladen Šibalija.

Susret između košarkaša Prijedora i Rogatice igra se u nedelju 8. Februara, sa početkom u 19 časova, u prijedorskoj sportskoj dvorani.