Košarkaši Vrela iz Čajniča u Višegradu domaćini završnog turnira za kadetskog prvaka RS

13. februara 2015. 058.ba

Sportska dvorana Višegrad

REVIJA KOŠARKAŠKOG PODMLATKA

VIŠEGRAD – Košarkaški klub „Vrelo“ iz Čajniča je domaćin finalnog turnira za kadetskog prvaka Republike Srpske, ali zbog neuslovne dvorane turnir se igra u subotu i nedelju, 14. i 15. februara, u Gradskoj dvorani u Višegradu.

Darko Frganja, komesar turnira saopštio je parove i satnicu utakmica: subota u 13,00 časova KK „VRELO“ – KK „MILIĆI“ , 15,00 časova KK „PARTIZAN TS“ – KK“ BASKET2000“.

U nedelju, 15. februara u 10,00 časova sastaju se KK „MILIĆI“ – KK „BASKET2000“, KK „VRELO“ – KK „PARTIZAN TS“, u 16,00 časova KK „BASKET2000“- KK „VRELO“ i u 18,00 časova KK „PARTIZAN TS“ – KK „MILIĆI“.

Pravo nastupa imaju igrači rođeni 1999. godine i mlađi.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,