Održana godišnja Skupština AMD Višegrad

14. februara 2015. 058.ba

SKUPSTINA AMD VGD

OMASOVLjENjE ČLANSTVA UZ VEĆU PREVENCIJU

VIŠEGRAD – U toku 2014. godine Auto-moto društvo Višegrad, u saradnji sa pripadnicima saobraćajen policije, osnovnom školom „Vuk Karadžić“ i Srednjom školom „Ivo Andrić“ iz Višegrada, realizovalo je 34 preventivne akcije koje su imale za cilj unapređenje saobraćajne kulture i ukupne bezbjednosti saobraćaja, rečeno je na redovnoj godišnjoj Skupštini ovog Društva.

Po riječima Krsta Lipovca, profesora na saobraćajnom fakultetu u Beogradu, Auto-moto društvo Višegrad za kratko vrijeme se svrstalo među pet najaktivnijih u Republici Srpskoj.

Strain Furtula, predsjednik Skupštine ovog društva je naglasio da su im glavni programski ciljevi za naredni period omasovljenje članstva.

-U Višegradu je registrovano oko 2.000 motornih vozila, a u Auto-moto društvo je učlanjeno 200 vozača, sa čime nismo zadovoljni, rekao je Furtula, najavljujući široku akciju omasovljenja članstva.

On je podsjetio da je postojeće vozilo šlep službe staro četvrdesetak godina zvog čega je neopodno razmišljati o nabavci novog.

-Planiramo i trajno rješavanje prostora izgradnjom Auto-moto centra sa garažom i punktom za pomoć vozačima, najavio je Furtula, naglašavajući da će se nastaviti sa preventivnim akcijama.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: