Prijateljska fudbalska utakmica Mladost – Drina HE

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 13. februara 2015. 058.ba

Mladosr-Drina HE

POBJEDA „STARIJEG“ BRATA

ROGATICA – Prvu pripremnu utakmicu pred nastavak proljećne sezone u Drugoj fudbalskoj ligi Republike Srpske, grupa istok, rogatička Mladost, koja je katastrofalno okončala jesenju sezonu ostavši na pretposljednjem mjestu prvenstvene tabele, odigrala je danas, 13. februara, kao domaćin, sa prvoligašem Drinom HE iz susjednog Višegrada.

U vrlo zanimljivoj utakmici, pred skoro 100 ljubitelja fudbala, obje ekipe pokazale su dobru igru. To posebno važi za domaću ekipu koja je u pripremnom programu svega 15-tak dana, a najvećim dijelom susreta bila ravnopravan partner prvoligašu.

Na kraju je bio rezultat 3:4 u korist Drine HE iz Višegrada. Golovi su „padali“ ovim redom. 0:1 u 2 minutu Damjanović, 1:1 u 22 minutu Jovan Motika. 1:2 Pavlović i to je bio rezultat na kraju prvog dijela utakmice. U 62 minutu najbolji strijelac Mladosti iz jesenjeg dijela prvenstva i Drugoj ligi Srpske, sa 10 golova, Slobodan Đurević izjednačio je na 2:2. Na 2:3 u 68 minutu povisio je novajlija u Drini HE Neđo Šuka, a na 3:3 ponovo je drugim golom u ovom susrertu izjednačio Slobodan Đurević. Konačan rezultat utakmice, u kojoj je postignuto čak sedam golova, u 83 minutu i pobjedu „starijem bratu“ donio je Sekulić.

FK Mladost

Na ovoj utakmici šef stručnog štaba Mladosti Jadranko Janjić isprobao je sve raspoložive snage sa kojom se nada da će obezbjediti opstanak u Drugoj fudbalskoj ligi Srpske.

Prva provjera pokazala je da Mladost ima potencijal. Kako će se on iskoristiti u prvom redu zavisiće od stručnog rukovodstva seniorske ekipe, ali i uprave kluba u krajnjem slučaju.

Nova provjera učinka dosadašnjeg toka priprema već je sutra, nedelja, 15. februara, kada u Rogaticu dolazi drugoligaš iz Sokoca Glasinac 2011. Utakmica je zakazana za 13,30 časova na pomoćnom terenu Sportsko-rekreacionog centra.

FK Drine HE

Za susret sa Drinom HE Jadranko Janjić startnu postavu Mladosti suprostavio je u slijedećem sastavu:

Ajdar (pozajmica iz Drtine HE) Božović, R, Motika, Janjić, Klisura, Balčaković, N. Nešković, Tadić, Nerić, D. Rosić, J. Morika. U drugom poluvremenu igrali su još: Bojanović (opet pozajmica iz Drine), Milovanović, Ćaćić, D. Rosić, Nikolić, R. Nešković, D. Sokolović, Brkić, Đurović, Bjelaković, Spajić i Đurđević.

Na ovoj utakmici Drina HE igrala je u sastavu: Gavrilović, Damjanović, Ig. Mirković, Pavlović, Sekulić, Okuka, Marković, Savić, Šuka, Pljevaljčić, Krsmanović. Još su igrali: Bojat, Soldar, Filipović i Mučibabić.

Sudio je Mladen Simsija iz Rogatice.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,