Pripremna fudbalska utakmica: Mladost – Glasinac 2:3

15.02.2015.

Mladost-Glasinac

ROGATICA – Drugu pripremnu utakmicu, član Druge fudbalske lige Republike Srpske, grupa istok, Mladost iz Rogatice na domaćem terenu odigrala je sa komšijama iz Sokoca Glasinac 2011.

Pobijedili su gosti iz Sokoca sa rezultatom 2:3 (1:2). Za Mladost golove su postigli Tadić u 15 i Tošović u 59 minutu, a za Glasinac 2011 Đokić u 20, Boban Jolović u 35 i Lukić u 57 minutu.

Oba treneta, Jadranko Janjić Mladosti, i Milan Renovica Glasinca 2011, dali su šanse svim raspoloživim fudbalerima na koje računaju u nastavku prvenstva u Drugoj ligi. I jedna i druga ekipa ne može se pohvaliti učinkom u jesenjem dijelu prvenstva. Mladost je na pretposljednja, a Glasinac zadnji na tabeli.

Mladost-Glasinac 2

Prema danas viđenom stekao se dojam, a to i rezultat govori, da su trenutno nešto bolje pripremljeni Sokočani, iako im je, kako reče njihov trener Renovica, ovo prva zvanična provjera. Pošto je do početka proljećnog prvenstva ostalo još više od 20 dana, očekivati je da i Rogatičani nađu najbolje sa kojim će pokušati da sačuvaju status drugoligaša kao krajnji domet kluba u kadrovskom i materijalnom pogledu.

Na ovoj utakmici Mladost je igrala u sastavu: Ljubinac, Božović, Milovanović, Ratko Motika, Danijel Rosić, Balčaković, Nikola Nešković, Nerić, Tadić, Darko Rosić i Jovan Motika. Još su igrali: golman Jagodić, Ćaćić, Bjelaković, Nikolić, Mićo Rajak, Brkić, Obradović, Dejan Sokolović, Spajić, Đurović i Tošović.

Za ekipa Glasinca 2011 igrali su: Vuk Jolović, Ćosović, Žugić, Vujičić, P. Pajević, Milinković, Kosorić, Boban Jolović, Lukić, Arbinja, Đokić. Još su igrali: M.Pajević, Gašević, Šijaković, Debelnogić i Zeković.

Sudio je Dragoslav Pljevaljčić iz Rogatice.