Promocija knjige „Nekad, neko, negde“ Milana Ružića

11. februara 2015. 058.ba

neko-nekad-negde-m-ruzic-750x801

ANDRIĆGRAD – U čitaonici knjižare „Ili-ili“ u kompleksu Andrićgrada, 16. februara u 18 časova, biće održana promocija knjige „Nekad, neko negde“, objavljene u izdanju IK „Štampar Makarije“ iz Beograda, čiji je autor književnik iz Lučana, Milan Ružić.

U pitanju je međužanrovska proza koja se vrlo ozbiljno, ali sa primjesama humora i satire, bavi raznim aspektima srpske svakodnevnice.

Ružićeva knjiga ugledala je svjetlost dana na prošlogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu, gdje je bila zapažena od strane čitalaca, književnika i kritičara.

Nekoliko vrsnih književnika kao što su: Matija Bećković, Dobrica Erić, Raša Popov, Dragan Jovanović Danilov i mnoštvo uglednih književnih kritičara, Ružićevu knjigu su ocjenili kao veoma zanimljivu, originalnu i inteligentnu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: