Prva pobjeda Višegrađanki

28. februara 2015. 058.ba

OK HE na Drini - OK Bimal Jedinstvo

VIŠEGRAD – Podmlađeni sastav odbojkašica HE na Drini, koji je početkom prvenstva ostao bez šest prvotimki, konačno je u 17. kolu Premijer odbojkaške lige BiH okusio slast pobjede.

U Gradskoj dvorani u Višegradu savladali su odbojkašice Vogošće, rezultatom 3:2.

U derbiju začelja tabele obje ekipe su željele pobjedu, zbog čega je kvalitet igre bio u drugom planu. Mada su gošće dva puta vodile, domaće odbojkašice su uspjele izjednačiti, a zatim u petom setu i nadigrati ekipu iz Vogošće.

HE na Drini – Vogošća 3:2
(19:25, 27:25, 10:25, 25:23, 15:8)

HE NA DRINI: Ana Joksimović, Ana Sarić, Ivana Žerajić, Katarina Filipović, Sara Šijaković, Marija Stojanović, Ana Renovica, Sonja Simić, Iva Gojković, Dragana Baranac, Ana Nikolić, Željana Marić.
Trener Jovo Sarić.

VOGOŠĆA: Andrea Ćerimagić, Nađa Ovčina, Dražena Zarić, Aida Kolar, Nejra Ajanović, Amarena Kustura, Anesa Hadžić, Elvedina Avdović, Naida Žuga, Esada Ramić.
Trener Damir Bahić.

Gradska dvorana u Višegradu.
Sudije: Jasmin Husejnović, Darko Krunić, linijske Lazar Đurić, Jovana Marković.
Delegat Adem Rožajac

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,