Raspored obilaska pravoslavnih grobalja za Zadušnice

08. februara 2015. 058.ba

Crkva Višegrad

VIŠEGRAD – U zadušnoj nedelji i na Zadušnice sveštenici Srpske pravoslavne parohije višegradske, počev od 10. februara, obilaziće groblja i činiti molitveni pomen po slijedećem rasporedu:

U utorak, 10. februara, planiran je obilazak groblja Omar u 12,00 časova, groblja u Nikitovićima u 13,00 i groblja u Savićima u 15,00 časova.

U četvrtak, 12. februara, sveštenici će u 13,00 časova obići groblje u Vučinama, a u 13 časova groblje u Halugama.

Na Zadušnice, u subotu, 14. februara sveštenici parohije višegradske će činiti molitveni pomen od 9,00 do 12,00 časova na groblju Crnča, u 11,00 časova u Vojničkom groblju na Megdanu, od 12,30 časova u groblju Kosovo Polje i od 13,00 časova na groblju u Koritniku.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: