Mladost bez golmana

13.02.2015.

FK Mladost

ROGATICA – Nakon petnaestak dana intenzivnog rada na jačanju fizičke spremnosti fudbaleri rogatičkog drugoligaša Mladost zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama prešli su na rad sa loptom.

Što se tiče igračkog kadra šef stručnog štaba Jadranko Janjić nalazi se na „slatkim mukama“ kad je u pitanju konkurencija za svako mjesto u odbrani i napadu. Na raspolaganju ima čak 25 fudbalera koji neumorno treniraju i računaju na mjesto u prvom timu. Problem su golmani. Dražen Ljubinac, koji je u prošloj sezoni uspješno branio gol Mladosti i čak na jednoj utakmici bio igrač susreta, javio se na prozivku, ali pošto radi u ŠG „Sjemeć“ sa radnim mjestom u Radnoj jedinici na Sjemeću, kući se vraća tek oko 16 časova i još ne može dolaziti na treninge. Prva njegova zamjena Dejan Rac otišao je u Vojsku BiH, a treći, mladi golman Miloš Nešković je povrijeđen i uopšte ne dolazi na treninge.

Dražen Ljubinac

Dražen Ljubinac

– Sve je to razlog da će danas, petak, 13. februara, na prvoj probnoj utakmici sa višegradskom Drinom HE gol Rogatičana braniti treći golman Drine, ali se postavlja pitanje šta sutra, subota, 14. februara, kada je planirana druga pripremna utakmica sa Glasincom 2011 iz Sokoca i dalje, žali se Janjić.

Tekst i foto: Sreten Mitrović