Šumar iz Višegrada priznao krađu

SRNA - 04. februara 2015. 058.ba

Policija

VIŠEGRAD – Radnik Šumskog gazdinstva „Panos“ Višegrad čiji su inicijali D.V. priznao je policiji da je ukrao službeni pištolj i da je većem broju lica omogućio bespravnu sječu šume.

Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopšteno je da je lice D.V. priznalo da je neovlašteno otuđilo službeni pištolj i predalo ga licu čiji su inicijali E.B, koje ga je prodalo za 300 KM.

Tokom kriminalističke obrade, lice D.V. priznalo je da je od avgusta do oktobra prošle godine, obavljajući poslove lugara, većem broju lica sa područja opštine Višegrad, uz prethodni dogovor i odgovarajuću novčanu nadoknadu, omogućilo bespravnu sječu i odvoz drvnih sortimenata na područje Stražbenice, Revanje i Jezernice.

U toku je dokumentovanje predmeta izvršenog krivičnog djela pronevjere, a nakon kompletiranja predmeta, nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,