Sutjeska uveliko u pripremnom procesu

11.02.2015.

Pripreme FK Sutjeska

Na redu kontrolne utakmice

FOČA – Iza fudbalera Sutjeske je skoro dvadesetak dana rada u pripremnom procesu. Iako vremenske prilike nisu išle na ruku fočanskom prvoligašu ipak su ispunjeni zacrtani zadaci.

Šef stručnog štaba Miljan Radanović ističe da je prezadovoljan radom i zalaganjem svojih izabranika koji su izdržali onaj naporniji dio priprema a sada slijedi uigravanje ekipe i kontrolni mečevi.

– Radili smo dva puta dnevno, prije podne u dvorani i teretani a popodne na našem pomoćnom i glavnom stadionu. Igrači su izdržali sve napore i zaslužuju pohvale. Hvla Bogu zaobišle su nas povrede koje su obično redovan pratilac ovog dijela priprema a osim manjih prehlada nije bilo bolesnih igrača. Kao što je poznato naš tim se oslonio na vlastiti igrački kadar, pa je tako i definitivno kompletan sastav iz prve polusezone ostao na okupu. U matično jato su se vratili i pojačali konkurenciju golman Darko Krnojlelac koji je nastupao jedno vreme za banjalučki Borac a potom i Željezničar kao i napadač Dario Blagojević koji je u jesenjem dijelu prvenstva nosio dres Slobode iz Mrkonjić Grada. Već smo ugovorili i pet kontrolnih susreta, narednog vikenda prva provjera će biti protiv Azota iz Vitkovića potom slijedi susret sa srbijanskim ligašem Fapom iz Priboja ova dva susreta ćemo igrati na našem terenu. Sastaćemo se u Kaknju sa članom I lige Federacije Mladost – Doboj, pa u Rogatici protiv Mladosti a generalka je planirana za 28. februar kada ćemo u Trebinju odmjeriti snage sa jesenjim liderom I lige RS Leotarom – referisao je Miljan Radanović trener Sutjeske.