Višegrad domaćin završnog juniorskog turnira Republike Srpske u košarci

03. februara 2015. 058.ba

Sportska dvorana Višegrad

VIŠEGRAD – Po riječima komesara turnira, Darka Frganje, pored juniora Varde HE na završnom turniru učestvuju i njihovi vršnjaci iz Budućnosti BN iz Bijeljine, Igokee iz Aleksandrovca i Roki iz Banja Luke.

Turnir počinje u subotu, 7. februara, u Gradskoj dvorani u Višegradu u 18,30 časova, utakmicom Varda HE-Igokea. U subotu u 20,30 sastaju se juniori Rokija i Budućnosti BN.

U nedelju, 8. februara u 10 časova na programu je utakmica između juniora Igokee i Budućnosti BN. U 12 časova sastaju se juniorske ekipe Varde HE i Rokija, a u 17 časova juniori Rokija i Igokee.

Završni turnir za juniorskog prvaka RS završava se u nedelju utakmicom između Budućnosti BN i Varde HE, koja počinje u 19 časova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,