Zimska škola za poljoprivrednike u Višegradu

18. februara 2015. 058.ba

Predavanja- UP Zavicaj

STRNA ŽITA I ISHRANA MUZNIH KRAVA

VIŠEGRAD – Resor za pružanje usluga u poljoprivredi Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, poslovna jedinica Sokolac, u okviru zimske škole za poljoprivrednike organizuje jednodnevno predavanje 23. februara u Višegradu.

Seminar će se održati u prostorijama Udruženja poljopšrivrednika „Zavičaj“, u zgradi bivšeg Doma zdravlja Višegrad, sa početkom u 10. časova.

Poljoprivrednici će na ovom predavanju imati prilike da se upoznaju sa tehnologijom proizvodnje strnih žita, a biće predstavljena i sjemena NS sori.

Dr Sonja Vasiljević će govoriti o sortama krmnog bilja, njihovom kvalitetu i prinosima, a dr Ivica Ćalović o tehnologiji proizvodnje i pravilnog izbora hibrida kukuruza.

O ishrani muznih krava stručno predavanje će održati mr Jelena Vlačić.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače da prisustvuju ovom stručnom predavanju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,