Drina HE dočekuje vodeću Kozaru

31.03.2015.

MARKO VIDAKOVIC

Iznenaditi lidera

VIŠEGRAD – U odloženom susretu 16. kola prvoligaškog karavana RS, Drina HE dočekuje trenutnog lidera natabeli Kozaru.

Višegrađani osokoljeni pobjedom iz proteklog kola na gostovanju u Foči žele da iznenade vodeći sastav Kozare i definitivno najave beg iz opasne zone.

– Pogled na tabelu sve jasno govori, Kozara se nalazi u grupi timova za osvajanje titule, imaju izuzetno kvalitetan sastav i znamo da nas ne očekuje nimalo lak zadatak. Naš tim se nalazi u veoma nezavidnoj situaciji na tabeli, sve osim pobjede u susretu protiv ekipe iz Gradiške bi nas doveo skoro na ivicu ambisa. Ipak, vjerujemo u naš tim, vrlo dobro smo otvorili novu sezonu i smatramo da se možemo ravnopravno nositi sa Kozarom. Za razliku od Foče gdje smo nastupili bez nekoliko standardnih prvotimaca sada je slika mnogo jasnija. U ekipu se vraćaju Bojat, Jovanović i Pavlović, jedino će izostati Damjanović radi suspenzije. Respektujemo Kozaru ali ubjeđeni smo da maksimalnom borbenošću i zalaganjem možemo do značajnog trijumfa – istakao je Marko Vidaković, trener Drine HE.

Susret u Višegradu između Drine HE i Kozare igra se na Gradskom stadionu u srijedu 1. aprila, sa početkom u 14 časova i 30 minuta.