Fočanski fudbaleri ipak spremni dočekuju start prvenstva

07.03.2015.

FK Sutjeska

Sutjeska nadoknadila propušteno

FOČA – Odlaganje prvog kola drugog dijela prvenstva u prvoligaškom karavanu RS, došao je kao „kec na desetku“ fudbalerima Sutjeske. Nakon petnaestodnevnog štrajka fočanski fudbaleri su nastavili sa pripremnim procesom prije sedam dana i sticajem okolnosti ipak spremni dočekuju start proljećnih okršaja.

Izabranici Miljana Radanovića su uspjeli da odigraju „generalku“ protiv Drine HE u Višegradu i ostvare pobjedu rezultatom 2:3.

– Situacija u klubu se skoro u potpunosti stabilizovala. Puno je značilo i što su igrači sami trenirali i održavali kondiciju dok nije udovoljeno njihovim zahtjevima. Sada slobodno možemo reći da je ekipa potpuno sprema za nastavak šampionata. Pokazali smo u susretu protv Drine HE vrlo dobru fizičku pripremljenost, svi igrači na koje računamo u narednoj polusezoni su dobili priliku u poslednjem kontrolnom susretu i iskoristili je na najbolji način. Iako je teren bio veoma težak, prekriven snijegom i blatom naši fudbaleri su prikazali dobru igru a i realizacija je bila zadovoljavajuća. Nakon svega što se dešavalo u pripremnom periodu prezadovoljni smo i sada sa mnogo više optimizma dočekujemo početak drugo dijela prvenstva i gostovanje kod Podrinja u Janji – istakao je Miljan Radanović, trener Sutjeske.