Forum za bezbjednost građana

28. marta 2015. 058.ba

Novo Gorazde

NOVO GORAŽDE – Na inicijativu komandira Policijske stanice Novo Goražde i načelnika opštine Novo Goražde, 27. marta održana je sjednica Foruma za bezbjednost građana.

Forumu su, pored rukovodnih radnika Policijske stanice Novo Goražde i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Višegrad, prisustvovali i predstavnici opštine, mjesnih zajednica, šumskih gazdinstava, vjerskih zajednica, te predstavnici komunalne policije i lokalnog vatrogasnog društva.

Na forumu je razmatran Izvještaj o stanju iz oblasti kriminaliteta, javnog reda i mira i bezbjednosti saobraćaja na području opštine Novo Goražde, a bilo je riječi i o preventivnim aktivnostima na zaštiti od požara, te pitanjima vezanim za borbu protiv korupcije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: