Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Darko Rundek u julu na Tjentištu

05.03.2015.

OK Fest - koncert

FOČA – Ferijalni savez Republike Srpske će i ove godine u partnerstvu sa „NP Sutjeska” u periodu od 3. do . 5 jula na Tjentištu organizovati festival za mlade „OK Fest“. Zabranjeno pušenje, Elemental, Hladno pivo, Darko Rundek i Rambo Amadeus, samo su neki od muzičkih bendova i izvođača koji će učiniti da ovogodišnji OK fest bude bogatiji kako u organizacionom, tako i u sadržanoj smislu. Osim muzičkih, posjetioci će moči da uživaju i u bogatim pratećim zabavnim i edukativnim sadržajima.

Tjentište i NP „Sutjeska“ će i ovog ljeta biti pravo stjecitšte omladine. OK Festival, kao trodnevni spoj muzike, zabave i avanturizma, u julu će da, kako organizatori najavljuju, da okupi mlade iz svih zemalja bivše Jugoslavije. Prošlogodišnji festival zadao je organizatorima obavezu da se ove godine potrude i obogate program i organizaciju ovogodišnjeg OK festa. Predsjednik UO Ferijalnog saveza RS Dubravko Suvara otkriva samo neke od poznatih bendova čiji će zvuci odjekivati Tjentištem:

-Trećeg jula nastupa grupa Brkovi, Bed kopi i Zabranjeno Pušenje, sa Sejom Saksonom. Za četvrti juli imamo Elemental, Ajzbrn za Kojotom i završavamo taj dan sa ikonom rokenrola darkom Rundekom. Posljednjeg dana imamo Ramba Amadesa, Darkvud dab i za kraj Hladno Pivo, jedan od napopularnijih bendova-rekao je Suvara.

Osim u bogatom muzičkom programu posjetioci će moći da uživaju i u zanimljivim pratećim sadržajima, reviji filmova, panel diskusijama sa studentskim organizacijama kao i rafting avanturi, planinarenju, raznim sportskim aktivnostima. Organizatori očekuju dolazak mladih iz svih krajeva bivše Jugoslavije.

-Definitivno sa ovim programom i sa ovim i sa našim namjerama ovo neće biti samo regionalni festival. Očekujemo mlade iz svih krajeva bivše Jugoslavije-istakao je Suvara.

Trodnevnu OK avanturu Ferijalni savez Srpske započeo je iz čistog entuzijazma i ljubavi prema NP Sutjeska i nastavlja je sa jasnim ciljem „oživjeti“ NP Sutjeska, vratiti mlade iz cijelog regiona u ovaj fantastični prirodni ambijent, koji je prije pola vijeka sadržajima i ponudom bio namjenjen upravo njima i koji je stvaran od strane mladosti nekadašnje države.

Do sada su kroz OK avanturu na Tjentištu prošli: Partibrejkers, Orthodox Celts, Rambo Amadeus, Atheist Rap, S.A.R.S., Zoster, Letu štuke, MVP, Sopot.

Samim nazivom Ok fest, organizatori šalju jasnu poruku: „Nama je ovdje OK, a učinićemo sve da bude i vama“.