Izložba ručnih radova

17. marta 2015. 058.ba

Čajniče

ČAJNIČE – Vaskršnji post je na sredini. Približava se praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo.

Povodom Vaskršnjih svečanosti, koje će upriličiti Crkvena opština i opština Čajniče, i Kolo Srpskih sestara pri Crkvenoj opštini u Čajniču, organizovaće izložbu ručnih radova.

Ovom prilikom članice Kola, zajedno sa sveštenstvom hrama, mole sve srpkinje da sa najljepšim svojim ručnim radovima, učestvuju u izložbi, koja će biti priređena u Staroj Pravoslavnoj crkvi, a posebna komisija proglasiće najljepše i najuspješnije radove.

Sve zainteresovane domaćice, bake, majke, supruge i sestre neka dostave svoje radove najkasnije do 5. aprila 2015. godine, odnosno do praznika Cvijeti.

Istovremeno molimo majke i bake, da zajedno sa djecom našaraju i pripreme najljepše vaskršnje jaje, jer će najljepše ukrašeno jaje biti nagrađeno.

Uz druge duhovne radosti koje nam donasi praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, ovo će biti naš doprinos i zrno molitvene ljubavi prema Vaskrsnom Hristu pobjeditelju smrti.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: