Izvršen ljekarski pregled rogatičkih sportista

27. marta 2015. 058.ba

Sistematski u Rogatici

Zdravi i spremni za nove sporstske uspjehe

ROGATICA – U organizaciji Zavoda za Medicinu rada i sporta RS iz Banja Luke kao i Javne ustanove Centra za kulturu i sport i Doma zdravlja Rogatica, uspješno je obavljen obavezni, sistematski pregled rogatičkih sportista, koji se do kraja takmičarske proljetne sezone nalaze u takmičarskom pogonu.

Pregled je obavlilo oko 90 sportista članova fudbalskog kluba Mladost, košarkog kluba Rogatica, rukometašica Rogatice i SAK Rogatica, uglavnom je posebna pažnja pri pregledu posvećena kardiovaskularnoms sistemu.

Sistematski u Rogatici 2

Već na jesen, početkom septembra mjeseca, kada se očekuje i reorganizacija, odnosno regionalizacija postojećeg Zavoda, obaviće se kompletan ljekarski pregled za sve
sportove i sportiste naše opštine.

– Zadovoljni smo zdravstvenim stanjem Vaših sportista, koji su se odazvali na ovaj pregled. Zbog kratkoće vremena (1 dan), bili smo primorani da obavimo samo najneophodnije preglede, što do sada nije bio slučaj, tako da ćemo početkom nove takmičarske sezone obaviti kompletne preglede za sve sportove i sportiste. Zahvaljujemo se osoblju Doma Zdravlja Rogatica na uslovima koji su nam obezbjeđeni za nesmetan rad, kao i domaćinu sportskom radniku Dejanu Mićeviću, koji nam je bio svo vrijeme na usluzi – rekao je načelnik Zavoda za medicinu rada i sporta RS Milidraga dr Vukotića.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: