Konkurs za kratku Vaskršnju priču

01. marta 2015. 058.ba

Časopis SOKO

«HRISTOS VASKRSE»

VIŠEGRAD – Redakcija časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu „SOKO“, Srpskog sokolskog društva „Soko“ – Dobrun kod Višegrada, objavila je tradicionalni, 10. Konkurs za kratku priču na temu „Hristos Vaskrse“.

Na konkurs se prijavljuju neobjavljene priče, čiji su autori iz svih srpskih krajeva.

Jedan autor može konkurisati sa najviše tri priče dužine do 150 redova, koje se dostavljaju u tri primjerka potpisana šifrom, s tim da posebna koverta sadrži rješenje šifre i podatke o autoru.

Radovi se šalju poštom na adresu Srpsko sokolsko društvo „SOKO“, sa naznakom za konkurs časopisa „Soko“, 73247 Dobrunska Rijeka-manastir sv.Nikolaja, a krajnji rok za dostavljanje je 10. april 2015. godine.

Redakcija „Sokola“ najuspješnije autore nagradiće: Za prvo mjesto sa 200 maraka, za drugo mjesto sa 100 maraka, a za treće mjesto sa 50 maraka.

Proglašenje najboljih i uručivanje nagrada obaviće se sredinom maja 2015. godine, u Manastiru Svetog nikolaja u Dobrunskoj Rijeci.

Redakcija «Sokola» će odabrati jedan broj kvalitetnih kratkih priča koje će biti objavljene na stranicama časopisa i u okviru posebnog Zbirka.

Na konkursu ne mogu učestvovati članovi Redakcije časopisa «Soko», a dodatne informacije se mogu dobiti na telefone broj: 058/612-112, 058/630-511, 065/684-040 i 065/536-386.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,