Krv dalo 20 policijaca

SRNA - Aleksandra Janković - 31. marta 2015. 058.ba

Davaoci krvi u Foci

FOČA – Stanica javne bezbjednosti Foča, povodom Dana policije Republike Srpske – 4. aprila, organizovala je tradicionalnu akciju davanja krvi u okviru koje je dragocjenu tečnost dalo 20 policajaca.

Saobraćajni policajac Radenko Radović, koji je krv davao 12 puta, kaže da sama spoznaja da ovo nekome može spasiti život čovjeka ispunjava velikim zadovoljstvom.

Zamjenik komandira Stanice za bezbjednost saobraćaja Marinko Vukadinović ističe da je u Foči uvijek bio dobar odziv ovakvim akcijama.

„Svake godine jednom ili dva puta godišnje se organizuju akcije davanja krvi. Ovo je human gest kojim policija nastoji da pomogne i da bude primjer društvene odgovornosti“, rekao je Vukadinović.

U fočanskoj Službi za transfuzijsku medicinu istakli su da im je policija najredovniji davalac, te da su solidno snabdjeveni zalihama krvi.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: