Odigrane utakmice predzadnjeg kola dječije lige „Fudbal spaja ljude“

09. marta 2015. 058.ba

Bambi Soko

VODEĆI BAMBI-SOKO I KOLINA

VIŠEGRAD – U Gradskoj dvorani u Visegradu juče je odigrano predzadnje kolo Dječije fudbalske lige-Fudbal spaja ljude, čiji je domaćin bila Sokolova sportska sekcija BAMBI SOKO iz Višegrada.

U malom fudbalu su se nadmetali dječaci generacije 2003. i 2005. godišta. U konkurenciji ekipa generacije 2003. godišta postignuti su rezultati: KOLINA (Ustikolin) – SUTJESKA 1 (Foča) 1:3, SUTJESKA 2 (Foča) – RADNIČKI (Novo Goražde) 1:5 i BAMBI-SOKO 1 – GORAŽDE 3:1.

U utakmicama generacije 2005. godišta postignuti su rezultati: KOLINA – SUTJESKA 1, 2:0, SUTJESKA 2 – RADNIČKI 4:1 i BAMBI SOKO 2 – GORAŽDE 1:3.

Vodeći u konkurenciji generacije 2003. je ekipa BAMBI SOKO iz Višegrada, dok je u konkurenciji mladih fudbalera generacije 2005. godišta vodeća ekipa KOLINE iz Ustikoline.

Dječija liga Fudbalč spaja ljude se završava utakmicama posljednjeg kola 22. marta u Foči.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,