Ortodoks Keltsi premijerno sa Zelengore [VIDEO]

Radio Foča - Radmila Đević - 02. marta 2015. 058.ba

Orthodox-Celts- spot

FOČA – Na zvaničnom Youtube kanalu beogradskog benda „Orthodox Celts“ juče u 12h premijerno je prikazan njihov novi video spot za pjesmu “One / Milk & Honey”.

– Prekrasni kadrovi prirode koji se mogu vidjeti u spotu snimljeni su u julu prošle godine na lokaciji Zelengore u NP Sutjeska, gdje je ovaj bend nastupao na OK Festu-potvrdila je Karolina Karalić, PR OK Festa,

Upravo zahvaljući njihovom nastupu na ovom festivalu došlo je do ideje, koja je na obostrano zadovoljstvo i realizovana, a samu realizaciju pobrinula se produkcijska kuća Mania.

Drugi dio spota sniman je u Banjaluci, gdje je ekranizovana priča koja prati sam tekst pjesme. Snimanje spota sa Keltsima je trajalo tri dana, a ekipa iz Manie, je u saradnji sa bendom pokušala da stvori i poveže atmosferu Irske i fantastične prirode i zelenila Zelengore, dvije stvari koje se direktno vežu za ovaj bend.

Zasigurno najdraži momenat sa snimanja je taj što je ekipa benda dala poptuno povjerenje kreativnim momcima iz Manie. Upustili su se u snimanje i nisu znali u kom pravcu ide spot i kako će na kraju izgledati, ali svakako da su im sigurnost ulili prekrasni predjeli NP Sutjeska, dobra saradnja i druženje tokom snimanja spota i fanatastična energija koju daje sam prostor kojim su okruženi.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,