Osmomartovski program Doma kulture Višegrad

02. marta 2015. 058.ba

plakat osmi mart dom kulture 2015

MAJKAMA NA DAR

VIŠEGRAD – Pod sloganom „Jedino majke ne pišu pjesme o neuzvraćenoj ljubavi“ Dom kulture Višegrad priređuje prigodan kulturno-zabavni program uz 8. mart, međunarodni dan žena.

Po scenariju i u režiji Bojane Podgorice u programu će nastupiti četrdesetak amatera okupljenih u dramsku i muzičku sekciju.

– Biće to zanimljiv šareni program sa brojnim učesnicima uz akcenat na materinstvo, pojasnila je Bojana Podgorica, dodavši da je za muzički dio programa zadužena Ana Šijaković.

Osmomartovski program višegradski amateri će izvesti u subotu, 7. marta u velikoj sali Doma kulture, sa početkom u 18,00 časova. Ulaznice, po cijeni od dvije marke, mogu se nabaviti na biletarnici Doma kulture.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,