Pjesničko veče posvećeno proljeću

SRNA - Jovana Borovčanin - 23. marta 2015. 058.ba

Pjesnicko vece u Visegradu

VIŠEGRAD – U Domu kulture u Višegradu večeras je održano pjesničko veče posvećeno proljeću pod nazivom „Hteo bi’ pesmom da ti kažem“.

Na ovoj pjesničkoj večeri učestvovali su učenici osnovne i srednje škole iz Višegrada, kao i članovi Društva ljubitelja pisane riječi „Most“, koje je organizovalo ovo druženje.

Prisutnima se obratila predsjednik Društva bibliotekara Republike Srpske Stojka Mijatović, koja je citirala nobelovca Ivu Andrića da „ništa živ čovjek ne može izgubiti, što mu proljeće ne može vratiti…“.

„Zato smo mi srećni što je stiglo proljeće, što su sa nama najmlađi, koji će dati pečat večeri“, istakla je Mijatovićeva.

Predsjednik Društva ljubitelja pisane riječi „Most“ Slavko Heleta kaže da ovo društvo drugu godinu zaredom sa prvim proljetnim danima zajedno sa učesnicima recitatorima govori stihove o proljeću.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: