Počela mala škola planinarstva

17. marta 2015. 058.ba

Skola planinarstva u Rogatici

ROGATICA – U organizaciji Planinarskog društva „Sjemeć“ Rogatica, počela je „mala škola planinarstva“ za članove ovog društva.

Predavanja na teme: uvod u planinarstvo, planinarska orijentacija, planinarske discipline i preživljavanje u prirodi, izvodiće stariji, iskusni članovi Planinarskog društva „Sjemeć“. Zadnji čas je predviđen u prirodi, gdje će nakon toga učesnici i praktično pimjeniti stečena znanja.

Predavanja se održavaju u prostorijama Narodne biblioteke Rogatica, a prvi čas u trajanju 2,5 h. sa velikom pažnjom je pratilo 15 polaznika škole.

Skola planinarstva u Rogatici 2

Polaznike je u uvodnoj riječi pozdravio predsjednik planinarskog društva Miroslav Ćajić, na prvu temu „uvod u planinarstvo“ govorio je Slaviša Vukašinović-Kaci, a u okviru teme „speleologija“ sa najvećim i najljepšim pećinama na prostoru opštine Rogatica, učesnike je upoznao Zdenko Brusin.

U narednim temama predavači će biti Boro Brusin i Slobodan Brkić.

Sve pohvale od strane organizatora, učesnicima škole planinarstva, za pokazano interesovanje i izuzetnu disciplinu prilikom predavanja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Zdenko Brusin

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Zdenko Brusin

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: