Posjete Narodnoj biblioteci „Branko Ćopić“

23. marta 2015. 058.ba

Djeca u biblioteci u Cajnicu

ČAJNIČE – Prethodnih dana Narodnu biblioteku „Branko Ćopić“ iz Čajniča, posjetili su predškolaci JU „Dječije obdanište“ i učenici prvog i petog razreda Osnovne škole „Jovan Dučić“ Čajniče.

Predškolcima i učenicima prvog razreda posjete biblioteci su svaki put intersesantne zbog upoznavanja sa novim knjigama koje im čitaju bibliotekari. To je način kojim se mališani usmjeravaju ka biblioteci i čitanju, što se pokazalo korisno, nakon čega oni samostalno koriste bibliotečke usluge.

Djeca u biblioteci u Cajnicu 2

Tokom posjeta odgledani su crtani filmovi, a svoju maštu djeca su pokazala i na papiru crtajući razne figure.

Učenicima petog razreda održan je čas o Prvom svijetskom ratu, koji je vodila direktor biblioteke Jelena Tadić.

Biblioteka će nastaviti praksu besplatnog učlanjenja učenika nižih razreda Osnovne škole i u narednom periodu imati organizovane posjete učenika. Takođe, nastavljamo saradnju i sa Dječijim obdaništem i samim tim ugostićemo još dosta puta mališane iz vrtića – rekla je direktor biblioteke Jelena Tadić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,