SO Novo Goražde – Konačno usvojen statut

13. marta 2015. 058.ba

Novo Gorazde

NOVO GORAŽDE – Odbornici Skupštine opštine Novo Goražde na 18. redovnoj sjednici usvojili su Statut, najvažniji pravni akt zakonodavnog tijela ove lokalne zajednice.

Na predhodnih nekoliko sjednica nije bilo potrebne skupštinske većine za njegovo donošenje.

Na sjednici je razmatran i usvojen Program korišćenja sredstava uplaćenih po osnovu korišćenja prirodnih resursa u svrhu proizvodnje električne energije u 2015. godini, zatim program namjenskog utroška sredstava od vodnih naknada, te naknada ostvarenih po osnovu promjene namjene poljoprivrednog zemljišta u nepoljoprivredne svrhe.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: