Stanje na opštini Čajniče u toku snježnih padavina

06. marta 2015. 058.ba

Snijeg u Cajnicu

ČAJNIČE – Na području opštine Čajniče neprekidno pada snijeg 24 časa koji je mokar i težak. Prema podacima koje smo dobili od komunalnog inspektora visina snježnog prekrivača u samom gradu Čajniču iznosi oko 70 cm, a prema podacima od povjerenika CZ na teritoriji opštine Čajniče snježni pokrivač je različite visine.

U mjesnoj zajednici Miljeno visina snježnog pokrivača iznosi 30 cm, dok u Mjesnoj zajednici Zaborak visinski iznosi i do 1 metar. U selima Staronići, Ponikve i drugim selima iznad 800 m nadmorske visine pokrivača, iznosi 100 cm. Snijeg i dalje pada ali slabijeg inteziteta.

Snijeg u Cajnicu 2

„Prema podacima koje smo dobili od dispečerske službe na području opštine Čajniče elektroprenos je u kolapsu, samo je grad u naponu dok su sva sela bez električne energije. Ekipe za uklanjanje kvarova su od juče neprekidno na terenu. U gradu je redovno stanje.

Regionalni put Goražde-Čajniče-Metaljka je pročišćen. Lokalni putevi do udaljenih naseljenih mjesta se od juče neprekidno čiste, ali i dalje veliki problem čišćenje snijega stvaraju polomljena stabla drveća i snijeg koji neprekidno pada- rekao je Načelnik štaba za vanredne situacije opštine Čajniče Vitko Dačević.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: