Startuje proljećni dio prvenstva Prve fudbalske lige RS

12. marta 2015. 058.ba

FK Drina HE

DRINA HE DOČEKUJE LEOTAR

VIŠEGRAD – Proljećni dio Prve lige Republike Srpske, koji zbog vremenskih prilika nije startovao protekle subote, počinje ove subotu, 14. marta, utakmicama 14. kola.

U prvom proljećnom kolu, na Gradskom stadionu u Višegradu, Drina HE dočekuje Leotar iz Trebinja, lidera jesenjeg dijela šampionata Srpske, čiji je bodovni saldo 26 bodova.

S druge strane pred višegrađanima, koji zauzimaju 10 mjesto sa 10 bodova, je imperativ pobjede i svojevrsni test kvaliteta i efikasnost znatno izmjenjenog sastava u odnosu na jeseljnji dio prvenstva.

U svakom slučaju pred upravom i fudbalerima Drine HE, iz utakmice u utakmicu, prestoji velika borba za opstanak u čemu očekuju pomoć sa tribina od svojih navijača. Utakmica Drina HE-Leotar počinje u 14 časova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,