Uz subotnju utakmicu odbojkašica HE na Drini u plej-autu

24. marta 2015. 058.ba

OK He na Drini

PRIHOD OD ULAZNICA ZA LIJEČENjE DANE PECIKOZA

VIŠEGRAD – U okviru drugog kola plej-aut ženske Premijer odbojaške lige BiH HE na Drini se ovog vikenda, u Gradskoj dvorani u Višegradu, sastaje sa ekipom Vogošće.

Uz sportsko nadmetanje za ostanak u Premijer ligi uprava HE na Drini će provesti i humanitarnu akciju kojom želi da pomogle u liječenju bivše igračice Dane Pecikoza, koja se teško povrijedila.

-Sav prihod koji klub ostvari prodajom ulaznica za ovu utakmicu pokloniće Dani Pecikoza kao pomoći u njenom daljem liječenju, saopšteno je iz uprave višegradskih odbojkašica.

Mlađe članice HE na Drini će u svojim školama i obilaskom ustanova, radnji i preduzeća vršiti prodaju karata za ovu utakmicu po cijeni od jedne marke, a karte će se prodavati i prije početka utakmice.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,