Višegradska sela bez struje

06. marta 2015. 058.ba

Struja

VIŠEGRAD – Radnici višegradske Radne jedinice „Elektrodistribucije“ Pale juče su sanirali 27, od 34 trafo stanice na liniji 10-kilovoltnog dalekovoda Višegrad-Međeđa.

Električari danas nastavljaju sa otklanjanjem preostalih kvarova.

Od noćas su u prekidu i 10-kilovoltni dalekovodi Dobrun i Župa, zbog čega je bez električne energije ostao veliki broj potrošača sa seoskih područja.

Višegradski električari su na terenu i uz velike napore, zbog snijega od oko 40 santimetara, otklanjaju kvarove na trafo stanicama i elektro vodovima.

Bez napajanja električnom energijom ostao je i RTV repetitor Mirilovići zbog čega su u prekidu televizijski i radio programi.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,