BiH rekorderka se priprema na crnogorskom primorju

27. априла 2015. 058.ba

Tanja Jumper u Baru

Tanja Marković uzima zalet iz Bara

ROGATICA – Seniorska reprezentativka i rekorderka u skoku u dalj, članica kluba skakača SAK „ROGATICA“ Tanja Marković, nalazi se na dvanaestodnevnim završnim pripremama u Crnogorskom gradu Baru, gdje kali formu pred predstojeća atletska takmičenja, kako na nivou BiH, kao i na međunarodnoj sceni i reprezentativnim nastupima koje je očekuju ove godine.

Trener Dejan Mićević je prezadovoljan što je darovitoj atletičarki omogućeno da spremna dočeka novu sezonu.

– Kao i za zimske pripreme, koje su obavljene u Beogradu, tako i za ove proljetne u Baru, sredstva je obezbjedio klub iz svojih skromnih prihoda, što nije slučaj sa većim i po budžetu bogatijim klubovima BiH. Veliku pomoć pružio nam je vlasnik uspješne firme „POWER“, g-din. Radovan Đerić, koji se sam ponudio da najkvalitetnijom sportskom opremom tako reći od glave do pete opremi Markovićevu, što mu nije prvi put da pomaže klub, na čemu smo mu od srca zahvalni. Isto tako zahvalio bi se i vlasniku TR. „MINEKS“, Nebojši Popoviću, koji se pobrinuo da najmlađi takmičari kluba, na atletskim borilištima imaju jednoobrazne dresove, sa klupskim oznakama.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,