Bioskop: Repertoar od 29. aprila do 7. maja

29.04.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 29. aprila do 7. maja posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Sunđer Bob Kockalone Film 3D” i “Osvetnici 2 3D”.

 

Sunđer Bob Kockalone Film: Sunđer na suvom (Sinhronizovano) 3D [18:00]

Sundjer Bob Kockalone

IZVORNO IME: The Spongebob Movie: Sponge Out Of Water
REŽIJA: Paul Tibbitt
ULOGE: Tom Kenny, Antonio Banderas, Clancy Brown, Bill Fagerbakke
GLASOVI: Vladislava Đorđević, Dimitrije Stojanović, Mladen Andrejević…
ŽANR: Animirana avantura, komedija
TRAJANjE: 92 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad.

Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za večnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, veverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu.

Kad se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates.

 

Osvetnici 2: Vladavina Ultrona 3D [20:00]

Film-Osvetnici 2

IZVORNO IME: Avengers: Age of Ultron
REŽIJA: Joss Whedon
ULOGE: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo…
ŽANR: Akcija, avantura, fantazija
TRAJANjE: 150 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Studio Marvel predstavlja „Osvetnici – Era Altrona“, epski nastavak najuspešnijeg filma o superherojima svih vremena.

Kad Toni Stark pokuša da probudi uspavani program za održavanje mira, stvari će krenuti po zlu i najveći svetski heroji: Iron Man, Kapetan Amerika, Tor, Neverovatni Hulk, Crna Udovica i Soko biće stavljeni na najveći test dok sudbina planete bude visila o koncu. Kad se strašni Altron pojavi, Osvetnici će morati da ga spreče da ostvari svoje opake planove i uskoro će ovaj neverovatni savez prokrčiti put epskoj i jedinstvenoj avanturi po celom svetu.

U filmu igraju Robert Dauni Džunior ponovo u ulozi Iron Mana, Kris Hemsvort kao Tor, Mark Rufalo kao Hulk i Kris Evans kao Kapetan Ameriika. Zajedno sa Skarlet Johanson kao Crnom Udovicom, Džeremijem Renerom kao Sokolom i uz dodatnu pomoć Semjuela L Džeksona kao Nika Fjurija, Dona Čidla kao Džejmsa Rodsa/Ratna mašina, Kobi Smolders kao agenta Marije Hil i Stelana Skarsgarda kao Erika Selviga, tim će morati ponovo da se ujedini da bi porazili Džejmsa Spejdera u ulozi Altrona, zastrašujućeg tehnološkog negativca upornog u nameri da istrebi ljude.

Na tom putu, suočiće se i sa dva misteriozna i moćna nova zlikovca, Vondom Maksimof koju igra Elizabet Olsen i Pietrom Maksimofom kog igra Aron Tejlor Džonson, kao i starim znancem kad Pol Betani postane Vižn.

bioskop.andricgrad.com