Bioskop: Repertoar od 3. do 9. aprila

bioskop.andricgrad.com - 03. априла 2015. 058.ba

ANDRIĆGRAD – Od 3. do 9. aprila posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju film „Paklene ulice 7“, a film „Bićemo prvaci sveta“ biće na repertoaru od 4. do 9. aprila.

 

Bićemo prvaci sveta [18:00]

Film-Bicemo prvaci sveta

IZVORNO IME: Bićemo prvaci sveta
REŽIJA: Darko Bajić
ULOGE: Strahinja Blažić, Miloš Biković, Aleksandar Radojićić, Marko Janketić
ŽANR: Avantura, komedija
TRAJANjE: 126 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

„Bićemo prvaci sveta“ je priča o četiri pionira koji su osnovali Jugoslovensku školu košarke i koji su zaslužni za razvoj ovog sporta u Evropi – Nebojša Popović (Strahinja Blažić), Borisav Stanković (Aleksandar Radojičić), Radomir Šaper (Miloš Biković) i Aleksandar Nikolić (Marko Janketić). Centralni događaj je finalna utakmica na Svjetskom prvenstvu u Ljubljani , 1970. godine, između timova Jugoslavije i Sjedinjenih Američkih Država.

 

Paklene ulice 7 [20:15]

Samo u petak, 3. aprila, film će biti prikazan u 21:00. Ostalim danima projekcija je u 20:15.

Film-Fast-Furious-7

IZVORNO IME: Furious 7
REŽIJA: James Wan
ULOGE: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson…
ŽANR: Akcioni triler
TRAJANjE: 137 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Nastavljajući globalne podvige u ovoj nezaustavljivoj franšizi zasnovanoj na brzini i adrenalinu, Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson predvode povratničku ekipu glumaca u „Paklenim ulicama 7“. Džejms Van režira ovo poglavlje izuzetno uspješnog serijala koje će vratiti omiljene nam glumce: Mišel Rodrigez, Džordanu Bruster, Tajrisa Gibsona, Krisa „Ludakrisa“ Bridžisa, Elsu Pataki i Lukasa Bleka. Njima će se pridružiti i međunarodne akcione zvijezde koje uključuju: Džejsona Stetama, Džimana Hansua, Tonija Džaa, Rondu Rusi, Natali Emanuel i Kurta Rasela…

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: