Četiri zlata i jedno srebro za karatiste

20. априла 2015. 058.ba

Bileca 2015-karate

VIŠEGRAD – Na regionalnom prvenstvu Hercegovina-Sarajevo i Romanija, koje je 19. aprila održano u Bileći, karatisti višegradske Drine osvojili su pet medalja, od čega četiri zlatne i jednu srebrnu.

Zlato u borbama osvojila je Željana Matović i Sergej Đurić, a u katama Selena Lekanić i Magdalena Ćirković, dok je Kristina Matović osvojila srebro u borbama.

Osvajači medalja su se direktno kvalifikovali na Prvenstvo Republike Srpske, koje se narednog vikenda održava u Novom Gradu.

Višegradske karartiste u Bileći predvodili su treneri Nenad Lekanić i Obrad Gejak.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: