Dogovorena saradnja udruženja Priboja i Čajniča

02. aprila 2015. 058.ba

Priboj i Cajnice

ČAJNIČE – U srijedu 25. marta 2015. godine opšte udruženje preduzetnika iz Priboja održalo je sastanak sa Zanatsko-preduzetničkim udruženjem opštine Čajniče sa početkom u 13,00 časova.

Na sastanku je data početna inicijativa za udruživanje ova dva udruženja, i buduću saradnju na projektnim aktivnostima u narednom periodu. Svi dogovoreni projekti biće finansirani od strane evropskih fondova, posredstvom prekogranične saradnje.

Sastanku su prisustvovali predstavnici pribojskih preduzetnika, predsjednik udruženja preduzetnika opštine Čajniče sa svojim saradnicima i predstavnici Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj iz Priboja.

Preduzetnici Priboja i Čajniča razmjenili su sva dosadašnja iskustva i mišljenja, i dogovorili saradnju u budućnosti.

Na sastanku je dogovoreno potpisivanje Memoranduma o saradnji ova dva udruženja, i na ovaj način obnovljena je saradnja između njih.

U skorije vrijeme biće uzvratna posjeta opštini Čajniče gdje će biti potpisan Memorandum.

Predsjednik udruženja preduzetnika u Čajniču Radmilo Kovač očekuje da će potpisivanjem Memoranduma, preduzetnici kroz razne projekte, lakše doći do sredstava za pokretanje i unapređenje sopstvenog biznisa.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: