FK Mladost – Potvrđen Upravni odbor

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 23. априла 2015. 058.ba

Mladost UO

ROGATICA – Skupština fudbalskog drugoligaša Mladost iz Rogatice na vanrednoj sjednici koja je sinoć, 22. aprila, održana jednoglasno je prihvatila prijedlog članova novog Upravnog odbora koga je predložio presjednik Brane Puhalac.

U Upravni odbor uz Brana Puhalca, izabrani su dr Njegoš Tripković, Zlatko Rajak, Ljubiša Zeljaja, Božo Janković, Milan Despotović, Zoran Nešković, Veselin Šalić i Aleksandar Krsmanović.

– Pred novoizabranim članovima Upravnog odbora veliki su zadaci. Prije svega, klub kao cjelina ima dosta problema u finansijskom pogledu i materijalno-tehničkoj opremljenosti. Uz to, u jesenjoj prvenstvenoj sezoni ostvareni su loši rezultati. Trinaest osvojenih bodova i težak raspored u proljećnom dijelu takmičenja traže maksimalno angažovanje svih u klubu od predsjednika i Upravnog odbora do stručnog štaba i svakog igrača po na osob. Samo na takav način može se nadati ostanaku u Drugoj ligi kao našeg stalnog cilja. Optimizam uliva dosta dobar proljećni početak. Iz šest odigranih utakmica osvojeno je osam bodova. U nastavku moraju se dobiti sve utakmice kod kuće i po mogućnosti donijeti još koji bod sa gostovanja. U protivnom loše nam se piše, rekao je Puhalac, a Skupština podržala.

U nastavku rada Skupština je usvojila završni račun kluba za poslovnu 2014. godinu. Prema iznesenim podacima ukupan prihod ostvaren je u visini od 58.601 marku. Istovremeno ukupni rashodi iznosili su 66.196 maraka. To znači da je iskazan gubitak u visini od 7.595 maraka.

Iznesen je i podatak da svi troškovi nisu evidentirani i da je stvarni gubitak 17.160 maraka, što ozbiljno može ugroziti funkcionisanje kluba u drugoj polovini tekuće godine ako se na tom planu nešto bitnije ne promijeni.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: